25

Ангел Марков е назначен за зам.-директор на полицията в Хасково 

Ангел Марков е назначен за зам.-директор на областната дирекция на полицията в Хасково. Той поема поста със заповед на министър Калин Стоянов за срок от 1 година.  Днес Марков е бил  официално представен пред ръководството на дирекцията и служителите й от директора на ОДМВР Хасково старши комисар Иван Расоков.

Ангел Марков е роден през 1990г. в Димитровград. Завършил е университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас със специалност „Стопанско управление“. Работи в системата на МВР от 2015 г. Стартирал е като полицай в „Охранителна полиция“ в Димитровград. През 2018 г. се мести в група „Противодействие на криминалната престъпност“ в същото управление. В 2020  г. започва работа в група „Престъпления против собствеността“ на сектор “Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел „Криминална полиция" при ОДМВР Хасково и същата година става началник на същата група. От 2023 г. до момента е началник  на сектор “Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел „Криминална полиция" при ОДМВР- Хасково.

Награждаван е многократно за постигнати високи резултати. През 2023 г. е награден от вътрешния министър с „Почетен знак на МВР III степен“ за висок професионализъм.

 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?