Следвайте ни

Анелия Георгиева е вторият зам.-кмет на Свиленград

viber icon

Анелия Георгиева е вторият зам.- кмет  на Община Свиленград. Тя е съветник от ГЕРБ в местния ОбС.

В нейния ресор ще са социалните и хуманитарните дейности, спортът и туризмът.  Дългогодишният заместник-кмет на общината Мария Костадинова ще продължи да отговаря за дейностите финанси, проекти, местни данъци, обществени поръчки, общинска собственост и екология.

„Необходимостта от втори мой заместник възникна поради големия обем на работа в общинската администрация и от стремежа ми да се обърне повече внимание на тези дейности“, заяви кметът арх. Анастас Карчев.

Анелия Георгиева е на 30 години, от Свиленград. Завършила е СОУ „Д-р Петър Берон“. Висше образование, специалност Социална педагогика, е придобила в Бургаския университет „Проф. Асен Златаров“. Има две магистратури – по Приложна психология в ПУ „Паисий Хилендарски“ и Агроекология и растителна защита в Тракийски университет – Стара Загора.

Последната й месторабота  е в Българска агенция по безопасност на храните като експерт. Преди това е работила като сътрудник в сферата на търговията и управител в ресторантьорството. Два пъти на местни избори - през 2015 и през 2019  година, е избирана за общински съветник от листата на ГЕРБ.

„Приемам това назначение като ново предизвикателство за мен, ще работя да оправдая доверието на кмета и за развитието на общината“, каза Анелия Георгиева.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Василев

Василев

03.12.2020 | 10:00

Не трябва да се работи за да се оправдае доверието на кмета,а за просперитета на хората.Избраните сте за да служите на народа.

Отговори
2 0
бе име

бе име

04.12.2020 | 14:06

Така са я научили да се подмазва,мислиш,че и пука за хората ли?Тя себе си не знае как да оправи,а камо ли другите около нея.Дано само не си повярва,че е най-добрата и за това са я избрали!!!С тия свободни университети и магистратури,ясна ми е картинката,не ще обяснение.Добре,че малко време останаха до изборите..........

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?