Следвайте ни

Албен Манджуков ще е шефът на "Тролейбусен транспорт"

viber icon

 Албен Манджуков е спечелил обявения конкурс за управител на общинското предприятие „Тролейбусен транспорт“. Той  заменя на поста Йордан Панев, който бе назначен преди 4 години. от бившия кмет до провеждането на конкурс. Към предприятието освен тролеите, са още „Синята  зона“ и паяците, които всъщност формират приходите на предприятието. 

Манжуков, който дълги години работи в системата на EVN, е от доста време общински съветник. На последните местни избори влезе от ГЕРБ, след като в предишния Общински съвет бе част от местната коалиция „За Хасково“, но я напусна и завърши мандата си като независим съветник.  В сегашния то  бе член на Постоянната комисия по обществен ред и законност. 

Общинската избирателна комисия вече го е освободила, а на негово място в Общинския съвет влиза следващата в листата на ГЕРБ Гергана Петрова, която е директор на Природо- математическата гимназия в града. Така школските директори в съвета стават двама, тъй като вътре е и шефът на Езиковата Деян Янев.

На заседанието си в края на този месец съветниците трябва да утвърдят Манджуков като управител на общинската фирма, а Гергана Петрова да положи клетва.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?