25

Аларма на голям магазин подлуди хасковлии 

Аларма на голям хранителен магазин на „Раковски“ и „Дунав“ в Хасково побърква  живеещите наблизо.  Тя се включва всяка  вечер между 23.50 и 5 часа, като пищи между 40 минути и час половина. Така е вече пети месец, не се издържа, не можем да спим, под стрес сме, разказа Юлия Динкова. 

30 семейства, чиито жилища са точно срещу хранителния магазин, са подложени на този тормоз, който започна още в първия ден, в който отвори.  Още тогава лично аз  направих опит да говоря с  управител за ситуацията, но това се оказа невъзможно. Пробвахме да се свържем с висши мениджъри на компанията, но  също безуспешно. На телефоните за контакти също не става, обяснява още тя.  

На практика компанията знае за проблема, но не го отстранява. Звъним и на тел. 112 и в полицията , но  нищо не се променя, казват хората и допълват, че  престои Общо събрание на блока, тъй като смятат да заведат дело за тормоз. Проучването, което били принудени да направят, показало, че  патакламата започва, когато идва камион със стока да зарежда, винаги след 24:00ч до около 02:00 ч. 

Marica.bg  изпрати запитване до компанията по единствения възможен начин – електронна поща на пиарите, телефони за връзка липсват.  Вече втори ден отговор няма.

 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 10 оценки
4.2/5 от 10 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?