25
Следвайте ни

„Аква-3“ ще санира Областна администрация в Хасково

viber icon

В началото на следващата седмица започва санирането на сградата на областна администрация в Хасково. Изпълнител е хасковското дружество „Аква-3“. То е предложило цена от 1.5 млн. лв.

Двама са били кандидатите в обявената от общината обществена поръчка за ремонтите,. Другият участник- „Билд инженеринг -09“, е бил отстранен, става от документацията.

Сградата на Областна администрация е построена преди 1987 г. , като през годините са правени частични подобрения. След обновяването, освен мерките за енергийна ефективност,  тя ще стане достъпна за хора с увреждания. 

Общо отпуснатите средства по проекта са за 1.9 млн. лв. и са от оперативната програма „Регионално развитие“. Срокът за изпълнение на проекта е 28 месеца.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?