Следвайте ни

Акцията на КАТ не плаши пияни и дрогирани зад волана 

viber icon

Това че полицията е вдигната на крак в акция за по- безопасно движение, не спира пияни и дрогирани да сядат зад волана. 

Само вчера са започнати четири бързи производства срещу безотговорни шофьори, съобщиха от областната дирекция в Хасково. 

Задържани са 46-годишен хасковлия с 1,72 промила, а в свиленградския арест е  64-годишен от Ардино с 2,7 промила. Количествата на изпития алкохол са сериозни, пробилите на двамата се равняват съответно на 3 и 5 чаши концентрат. 

В ареста в Димитровград пък е 36-годишен, който седнал зад волана с надрусан с амфетамин и метаамфетамин. Мъжът джиткал из улиците на града.  Хванат е и 30-годишен  от с.Узунджово, който шофирал в Хасково в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

Иначе  за два дни полицаите са проверили 384 лица и 301 автомобила. Пътните полицаи са заснели 144 снимки за превишена скорост, съставили са 72 и са връчили 45 електронни фиша. На нарушителите са съставени 21 акта и 46 фиша, издадени са и 6 принудителни административни мерки и са връчени 3 наказателни постановления.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?