25

Ахмед, който кара 30 км в насрещното: Нищо не помня, пих една ракия

Пих една ракия, сам бях, нищо не помня. Много съжалявам, това каза 61- годишният Ахмед Хасан, който вчера кара в насрещното по пътя Манастир- Хасково и изправи косите на пътуващите, като принуждаваше шофьорите  да спират или да влизат в канавката , за да не бъдат ударени.

Мъжът, който работи в чистотата  на Община Стамболово, тръгнал от с. Малък Извор и на практика е пропътувал 30 км. Той  бе открит от полицията заспал пиян в апартамента си на хасковския бул. „България”

Книжката му е отнета, а номерата на колата, са свалени. Съставен му е акт, по случая  има досъдебно производство, коментира началникът на КАТ- Хасково Димо Чобанов. Той апелира към гражданите щом видят подобни нарушения да сигнализират на спешния телефон, както са направили пътуващи вчера. 

Хасан не е задържан, тъй като има здравословен проблем. Днес той призна, че пил ракия, след което тръгнал към Хасково. Не се чувствах пиян, каза още той.

Ежасената от постъпката му съпруга коментира, че преди години пиел много и за това били разделени преди време.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Василев

Василев

30.05.2023 | 07:31

Коментирайте трезво! Нека институциите си свършат всичко в рамките на закона.Има ли непряк / евентуален/ умисъл в действията на шофьора? Ако беше причинил смъртта някому? По непрепазливост ли щеше да бъде? Изпиваш 7- 8 ракии и как се качваш на колата? Или след няколко дни всичко се забравя....до следващия случай. Лошото е,че те зачестиха и карайки колата си или пресичайки пешеходната пътека не знаеш кой на колко питиета и/ или/ наркотици е срещу теб.

Отговори
4 0
И колата конфискувана на твоето МНЕНИЕ ли да дадат

И колата конфискувана на твоето МНЕНИЕ ли да дадат

29.05.2023 | 18:35

И откъде пък от квадратната ти чииииииифутска глава изкочи туй МНЕНИЕ

Отговори
1 1
Мнение

Мнение

29.05.2023 | 17:15

Да му конфискуват таралясника, а той - в затвора! Веднага ще си спомни всичко!

Отговори
7 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?