Следвайте ни

Агенцията по храните в Хасково с нов директор

viber icon

За по- малко от месец хасковската областна дирекция на агенцията по безопасност на храните се сдоби с пореден нов директор. От днес временно изпълняващ длъжността е д-р Даниел Валентинов Денев, съобщиха от БАБХ. Той заема мястото на д-р Христо Вълчанов,  който преди дни бе назначен за  изпълнителен диктор на националната структура.

Междувременно, както по- рано съобщихме, днес  в дирекцията в Хасково влязоха служители на антикорупционната комисия. Хората на Сотир Цацаров проверявали тръжната документация  за процедура от 2013 г. за избор на оператор на т.нар. „Златен гьол“ на  граничните пунктове с Турция. Служители от дирекцията днес отказаха какъвто и да е коментар за акцията, която според БНТ тече и на КГПП "Капитан Андреево".

На фирмата, която извършва дезинфекцията на граничните пунктове, бе наложен запор на оборотите от НАП, след като декларира много високи касови наличности, а ревизия откри, че част от апаратите на дружество не са свързани с приходната дирекция.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?