Следвайте ни

Абитуриентите от Автото в Хасково завършиха успешно

viber icon

Дипломите и свидетелствата за професионална квалификация получиха 12-класниците от Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“ в Хасково.

Бяха спазени всички противоепидемични мерки. На двора имаше подредени столове на разстояние, а зрелостниците спазваха изискванията.

Директорът на гимназията инж. Донка Станчева  лично връчи документите за успешно завършване на средното образование и  професионална квалификация на абитуриентите. 

Първи ги получиха най-добрите ученици от випуск 2020. Те са Владимир Сашев от 12 б клас и Христо  Димов  от 12 в клас

Трима от абитуриентите - Теодор Бахчевански, Дерман Ергинов и Сами Юсеин, достойно представили училището на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, са приети с оценка „отличен“ в Русенския технически университет. Те ще изучават специалността  технология и управление на транспорта.

Студенти в Аграрния университет- Пловдив ще бъдат Ерай Рашид, Пенко Ванев и Ерай Орхан, представили се отлично на състезанието „Млад фермер“.

Зрелостниците споделиха със своите учители вълнението си  от завършването и от раздялата с любимото училище.

 

 

 

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?