Следвайте ни

Абитуриенти дефилират на площада в Димитровград 

viber icon

Традиционните абитуриентски дефилета в Димитровград все пак ще ги има, даже някои училища се готвят и за ресторанти. 

Дефилетата ще са от 25 до 28 юни на сцената на пл. „България“. Две от училищата ще връчат и дипломите си на централния площад в града. Това са Професионалната гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" и ПМГ "Иван Вазов". 

От общината призоваха заради безопасността и за да премине празникът като положителна емоция, близките на абитуриентите да са с маски, както и да се спазва дистанция.

И тази година Забавно-духовият оркестър ще създава неповторима атмосфера с музикалните си изпълнения за звездния миг на абитуриентите в Димитровград. 

Зрелостниците от ПГ „Проф. Ас. Златаров“ се събрат на голямата пейка от 18 часа на 25 юни. В 18:40 часа ще тръгват с колите по дясната алея към паркинга на Общината. В 19:15 часа е дефилето по червения килим, следва връчването на дипломите. 

Подобна е организацията и на ПМГ за следващия ден, на СУ „Любен Каравелов“ на 27 юни и на Езиковата на 28 юни.

Дипломите си абитуриентите от Езиковата ще получат 25 юни от 18 часа в двора на гимназията. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?