Следвайте ни

990 000 лв.  брои Хасково за охрана на общински обекти 

viber icon

За да опази от посегателства общински сгради и имущество, Хасково ще плати 990 000 лв.  Търси се фирма, която да осигури денонощна физическа охрана на обектите, собственост на общината. 

По условията на прякото договаряне, администрацията е изпратила покани към три дружества- хасковското „ММ ГРУП“, „ВИП Секюрити“ и „Арми Секюрити“, става ясно от обявената обществена поръчка.

Междувременно се предвижда тази година да се изгради видеонаблюдение в селата от общината. За целта в бюджета, проектът за който още не е готов, ще бъдат заложени 30 000 лв. Камерите ще са на входовете и изходите на населените места, целта е повече сигурност за жителите им, съобщиха преди време от кметството. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?