Следвайте ни

92-ма със снимки от КАТ за висока скорост

viber icon

Пътните полицаи са направили 92 снимки за превишена скорост през уикенда. Съставени са 33 и са връчени 21 електронни фиша. На нарушители са съставени 20 акта и 59 фиша, издадени са и 10 принудителни административни мерки по време на продължаващата операция за подобряване безопасността на движението. През почивните дни са проверени 394 лица и 340 автомобила, съобщиха от областната дирекция.  

Въпреки че полицията е вдигната накрак за операцията, не липсват пияни и дрогирани шофьори по пътищата. Двама младежи са задържани в Любимец заради метаамфетамини. 

Междувременно колоездач блъсна неправилно пресичаща възрастна жена и не спря, за да й  помогне. Инцидентът станал в Димитровград. Жената пресичала бул.  „Съединение“. Няма опасност за живота й, а колоездачът се издирва. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?