Следвайте ни

844 с COVID-19 в Хасковска област, дезинфекцират Районния съд

viber icon

Активните случаи на коронавирус в региона към момента са 844. На домашно лечение са 728 човека, а в болници са 166. Това съобщи в късния следобед днес областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова след заседанието на Оперативния щаб.

Районният съд в областния град бе затворен от 15 часа за дезинфекция, след като нови двама служители са дали положителни проби на  COVID-19. „Пожложителните тестове не са на магистрати”, обясни административният ръководител на Районния съд Пламен Георгиев. Достъпът за граждани и адвокати е ограничен до 8.30 часа в понеделник – 16 ноември.

От Областния щаб допълниха, че до днес следобед В МБАЛ – Хасково на лечение са 73, -ма с китайския вирус, в МБАЛ – Димитровград – 13, МБАЛ – Харманли – 31, МБАЛ – Свиленград – 38, в  Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания на областния град пациентите са  11. 

21 са заразените медици, трима от тях са настанени в болница.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?