Следвайте ни

82 имота продават ЧСИ, искат 660 000 за птицеферма в Хасковско 

viber icon

Частни съдебни изпълнители продават общо 82 имота в Хасково. Недвижимостите са в цялата област и  са на тезгяха заради борчове към банки и други кредитори на собствениците. 

Прави впечатление, че най- много са обявените за публична продажба земеделски имоти и парцели. Има и няколко производствени сгради, най- скъпата сред които е птицеферма в Сусам, за  която наддаването ще започне от 660 000 лв.

Няколко са и складовете, които се продават. Три от тях с квадратури от 11 до 13.9 кв. м,  са в сграда в Хасково, като за тях се търсят между  4 780 и 6 264 лв. Складове  се продават и в Димитровград, като най- големият от тях е 135 кв. м. 

Сред публичните продажби не липсват и жилища, както в панелни блокове, така и  в кооперации. За много от имотите продажбите не са първи. 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

Gogo

Gogo

13.04.2021 | 16:07

Dyhast

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?