112

81 са новите свободни работни места в Хасковска област

Новите свободни работни места, обявени през последната седмица, са 81. Това съобщиха от Агенцията по заетостта.

В община Хасково търсят двама банкови кредитни специалисти, огняр, готвач, педагог в детска ясла на половин щат, медицинска сестра в детска ясла, енергетик за поддръжка на машинен парк, машинен инженер, двама сервитьори, двама шлосери, заварчик, пласьор на тестени изделия, трима машинни оператори в производството на тестени изделия, трима общи работници за почистване на металообработващи машини в склад, двама чистачи за търговска зала със специализирана техника, помощник-възпитател, образователен медиатор, продавач.

В Димитровград предлагат работа за двама машинни оператори за подготовка на заваръчни детайли с 870 лв. заплата, навивач за разглобяване на старо оборудване на складове с възнагараждение 820 лв., шестима монтажници на автомобилни кабелни инсталации на 820 лв., двама машинни оператори за рязане на кабели на 940 лв., двама машинни оператори за поставяне на капсул на 878 лв., двама инженери конструктори, двама чертожници, 10 монтажници на автомобилни инсталации, петима машинни оператори за производство на кабели за автомобили, инженер в производството, техник за поддържане на машини, чистач, петима шивачи на заплата от 1000 лв. Същото заплащане се предлага за трима шивачи на дамско облекло и гладач на преса. Търсят се още по петима продавачи и касиери.

В Свиленград има място за главен касиер в банка, а в Минерални бани – за барман.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Василев

Василев

25.09.2022 | 13:47

Еди коя си партия не била дала и лев за града.Оная - също.Ами тия дето приказват колко откраднаха? От тия мангизи уж дето дават,от саниране,от терени ,от казарми/ там ги перат кинтите/,от пътища и от каквото се сетиш.Затова и те имат сега натрупани,заделени парици за черни дни- за избори сещай се.И се пъчат,а до оня ден се криеха по по паланки и второстепенни пътища.Правеха нощни завери по яташки квартири.АМА НЕЩО СЕ ПРОМЕНИ В СОФИЯ,то някои знаят,ама и хората ще разберат ,след време и ще се случи случка.

Отговори
1 0
ВЕРНО

ВЕРНО

25.09.2022 | 12:54

ВЕРНО БЕ ! ЩО ДА СЕ РАБОТИ КАТО МОЖЕ ДА СЕ ОБЯВИШ ЗА МИГРАНТ ОТ УКРАЙНА... ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ И ТО НА АВАНТА ...НИЩО НЕ СИ ДАЛ САМО СМУЧИШ.... БЕЗПЛАТНИ ГРАДИНИ БЕЗПЛАТНО УЧЕНИЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО ВЪВ В У З! БЕЗПЛАТНИ БАНКОВИ СМЕТКИ И ТРАНЗАКЦИИ... БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ .... БЕЗПЛАТНА ХРАНА БЕЗПЛАТНА НАГЛОСТ........................

Отговори
0 0
така ли ?

така ли ?

25.09.2022 | 12:51

СЛЕД УКРАИНСКИТЕ ПОМЩИ НА КОЙ МУ СЕ РАБОТИ ЗА ПО МАЛКО ПАРИ....ПРАЩАЙТЕ ТАМ УКРАИНЦИТЕ А ДАВАЙТЕ ПОМОЩИ НА БЪЛГАРИТЕ...

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?