Следвайте ни

8 загубиха битката с COVID за денонощие в Хасковско

viber icon

8  души загубиха битката с коронавируса в хасковска област за денонощие. Те са с придружаващи заболявания. Най- младият пациент е  жена на 48 г.от Хасково, която е била със сърдечно заболяване и е починача само ден, след като е била хоспитализирана. Още две жени на  на 55 и 69 години не са преборили с вируса, имали са и дру. Заболяваниа, като затлъстяване, диабет и др. , с каквито са и останалите починали. 

58 са новите случаи за денонощието. положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Хасково, Димитровград, Маджарово, Свиленград, Тополовград, Любимец, Симеоновград, Ивайловград и Харманли.  Сред тях са  лекар от доболничната помощ от община Харманли и мъж на 27 г. от РПЦ-Харманли. Чужденецът Той е бил контактен на друг болен от центъра. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?