Следвайте ни

778 първокласници в Хасковска община с подарък от кмета

viber icon

778 са първокласниците в община Хасково. Те ще учат в 17 училища. На първия учебен ден най-малките ученици ще бъдат посрещнати в класните стаи с подарък от кмета на общината Станислав Дечев. Всеки първолак ще получи книжката „Кръгчета, чертички – азбука за всички“ на Юлияна Каракашева и поздравителна картичка. С нея кметът на Хасково поздравява първолаците и им пожелава да бъдат здрави, да не спират да любопитстват, да играят и да се смеят.

Утре учебната година ще започне по необичаен начин, като няма да има големи тържества. В определени часове учениците ще влязат в клас, където ще ги очакват класните ръководители. Всички трябва да са снабдени с маски, които са задължителни навлизане и в общите части.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?