25

71 полицаи от хасковската дирекция с награди за добре свършена работа

 

Заместник- директорът на ОДМВР – Хасково комисар Ангел Марков и служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ Неделчо Кирилов и Мартин Илиев са наградени от главния секретар на МВР с грамоти и обявяване на благодарност с парична награда. Още 68 полицаи са наградени с „Писмена похвала“ от директоа на хасковската дирекция ст.комисар Иван Расоков по повод днешния празник на полицията.

Разкриваемостта за хасковската дирекция  е 48%. От регистрираните от началото на годината 571 криминални престъпления, са разкрити над половината. За ериода са регистрирани 2 убийства и и 4 блудства, всички са разкрити.

Кражбите са 354, при тях разкриваемостта е 57%.

Общото количество на конфискувани безакцизни цигари е 247 067 къса, 200 кутии паста за наргиле  и близо 40 кг.тютюн без бандерол.

Заловените количества наркотични вещества от служителите на дирекцията са: 6,5 кг марихуана; 2,25 кг  кокаин; 2,016 кгхероин; над половин килограм синтетична дрога и перкурсори.

За 6 месе;а са станали 142 тежки катастрофи. 8 са загиналите при произшествия, като 4 от тях са поради здравословен проблем. Ранените при катастрофи са 171.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?