Следвайте ни

7 нови с К-19, 17 в болница, 27 се лекуват у дома 

viber icon

Седем са новите случаи в коронавирус за последното денонощие в Хасковска област. 85-годишна жена е в  ОАИЛ, други три- на 51, 75  66 г. , както и мъж на 39 г. , са в Инфекциозното отделение на МБАЛ-Хасково. Положителни са 19- годишен и жена на 43 г. от община Хасково, който са поставени под домашна карантина.

Общо хоспитализираните лица в Инфекциозно отделение са 17, други 27 са на домашно лечение. С новозаразените болните от вируса са общо 146. Шест са починалите и деветдесет и шест излекуваните. 

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети тридесет и две проби за наличие на коронавирусна инфекция. Двадесет и девет от тях са взети от МБАЛ-Хасково на  персонал и  пациенти. 

От РЗИ са направени 3 контролни проби на детето на 6 г., жената на 40 г. и мъжа на 69 г. от община Димитровград. Те са изследвани и са отчели отрицателен резултат.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?