Следвайте ни

659 печки на газ и пелети купува Димитровград 

viber icon

Доставчик на 298 печки на пелети и 564 радиатора, както и на 361 на природен газ с 1020 радиатора за тях, търси Община Димитровград. Сумата, която ще плати е 2 067 896, а парите са от  проекта да подобряване на качеството на въздуха чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с  алтернативни форми. Финансираенто е от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ По същия проект е подпомагат  домакинства, които искат да сменят печките с с климатици.

Уредите на  газ и пелети, предназначени за домакинства, трябва да се доставят до 24 месеца. Освен доставката, фирмата трябва да осигури монтаж, тестване и пускане в експлоатация на доставените отоплителни устройства, както и да ги поддържа гаранционно. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?