25

6-ма са кандидатите за кмет на Хасково ден преди крайния срок 

Ден преди крайния срок за регистрация в Общинската избирателна комисия,  6-ма са вече ясните кандидати за кмет на Община Хасково. 

Днес се регистрира и независимият кандидат Николай Ставрев, който представи 5248  подписа. В ОИК той дойде, придружаван от председателя на Инициативния комитет, който го издига арх. Янчо Апостолов, Атанас Атанасов от „ПП”, общинският лидер на БСП Камен Тодоров и лидерът на местната формация „Българе” Златко Марчев.

В отговор на репортерски въпрос какво работи, Ставрев каза че през последните месеци се е съсредоточил върху предстоящия вот. Той заяви още, че първото за което ще работи, ако бъде избран,  е ново движение в града, тъй като сегашното е кошмарно. 

По- рано през деня се  регистрира сегашният  кмет Станислав Дечев от ГЕРБ, който ще се бори за втори мандат. 

Утре регистрация ще направи управлявалият 4 поредни мандата Хасково Георги Иванов. 

Сред кандидатите са депутатът от „Възраждане” Георги Георгиев  и собственикът на таксиметрова компания Иван Иванов, издигнат от ИТН.

„Национално Движение за права и свободи” на Гюнер Тахир също обяви, че ще има кандидат и това е  Исман Местанова. Все още не е ясен кандидатът на ДПС, от където преди дни  бе заявено, че ще имат кандидатура.  Утре е последният ден за регистрация на кандидати за кметове и съветници.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата