25

54 фирми искат проектирането на 40 км пътища за ремонт в хасковска област 

Отворени са офертите в обявените обществени поръчки за проектиране на основния ремонт на над 40 км третокласни пътища в област Хасково, съобщиха от АПИ. Изработването на техническите проекти е първата стъпка за предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия проект ще се определят конкретните строително-монтажни работи, стойността и срокът им за изпълнение. Целта на обществената поръчка е да се осигури проектна готовност за цялостен ремонт на отсечките.

19 са офертите за проектиране на основения ремонт на 11,540 км от третокласния път III-559 Тополовград – Орешник – Мрамор. 

Трасето е основна пътна връзка на населените места от община Тополовград с област Стара Загора. Прогнозната стойност на поръчката е 231 200 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 60 календарни дни.

15 са офертите в обществената поръчка за изработване на технически проект за основен ремонт на 2,829 км от път III-663 Обходен път на Димитровград. Участъкът, който се планира да се ремонтира след изработването на проекта, е от кв. „Марийно“ в Димитровград до кръстовището за Стара Загора и е основно направление за интензивния тежкотоварен трафик към индустриалната зона на града. Индикативната стойност на поръчката е 56 580 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 60 календарни дни.

20 са отворените оферти в обществена поръчка за проектиране на основен ремонт на 25,840 км от път III-8081 с. Долни Главанак – с. Горни Главанак –р. Маджарово – с. Бориславци – с. Малки Воден. 

Трасето е основна пътна връзка за населените места в община Маджарово и община Любимец. Прогнозната стойност на поръчката е 516 800 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 60 календарни дни.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?