112

53-ма полицаи от Хасковска област са наградени

Наградени са 53-ма полицаи от региона за утрешния им професионален празник. Отличените служители на реда получиха „Писмена похвала” от старши комисар Атанас Ненков, директор на ОДМВР-Хасково. 

Наградите са за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи и във връзка с празника на българската полиция – 8 ноември. Отличени са 24 служители от Дирекцията,  двама полицейски инспектори от група „Териториална полиция” в РУ Димитровград, 25  от РУ Хасково и двамата униформени от управлението в Свиленград, отказали подкуп от турски водач преди дни.

В навечерието на празника старши комисар Ненков отправи и пожелание към състава на дирекцията.

„Уважаеми колеги, от 1924 година насам, в Деня на Свети Архангел Михаил, ние честваме своя професионален празник. А изборът на този ден не е случаен - нашият патрон символизира властта, изпълняваща закона.

Уверен съм, че всеки от Вас дава всичко от себе си, за да могат гражданите да се чувстват по-спокойни и по-сигурни. Точно заради избора си да работите за интересите на обществото, Вие заслужавате уважение. Уверен съм също, че и занапред вие, българските полицаи, ще бъдете по-близо до хората, за да им помагате в беда.

В този празничен ден искам да Ви благодаря за всеотдайността. Желая ви здраве, сили и кураж да посрещате предизвикателствата, които Ви поднася всеки делник и празник!  Нека Свети Архангел Михаил закриля Вас и семействата Ви, нека Ви дава кураж и вяра по трудния път, който сте избрали! Честит празник“, написа шефът на ОДМВР-Хасково.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?