Следвайте ни

52-ма с вируса в Хасково, още 25 деца под карантина

viber icon

След спада през почивните дни, когато се правят по- малко тестове, новооткритите с  коронавируса  в хасковска област отново се увеличават. За последното денонощие те са  52, а излекуваният е само един. 

 Най- много са случаите в Хасково – 41. В  Димитровград са  7, по 2-ма са в Харманли и Свиленград. Сред положителните лица е учител от ДГ „Осми март“ – Хасково, поради което под карантина ще бъдат поставени 25 деца и двама души персонал, както и  лаборант от МБАЛ Хасково.

 Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково, са 5054. Хоспитализираните са 127. Прави впечатление, че се увеличават и хората на домашно лечение, който са 935 души, а в предишни дни  бяха около 880. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?