25

5 м затвор, който се отлага за 3 г. за мъж, нападнал медицинска сестра в Хасково 

Наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца, което се отлага за срок от 3 години, получи днес 40-годишен мъж, причинил лека телесна повреда на медицинска сестра от спешната помощ в Хасково.  

Грозният случай е от 6 април 2022 г. , когато екип на Спешната помощ  отива на адрес на ул. „Дунав”. Там медиците, опитвайки се на прегледат мъж, прекарал инсулт, биват блъскани, обиждани и скубани от близките, които решили, че са некомпетентни. След случая медиците разказаха, че са били на адреса на четвъртата минута, близките вместо да помогнат, им пречили да си свършат работата, а тежко болният мъж вонял на алкохол.

Днес Районният съд одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и защитника на обвиняемия.  

 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Мазгалов

Мазгалов

21.02.2024 | 09:56

Утре ,ако нападнат представител на прокуратурата ,съда ,армията или просветата? Полицията умишлено не е сред тях,защото нейни представители редовно са обект на посегателство. Това е държавата и нейния хал.Имали я изобщо?

Отговори
5 0
Василев

Василев

20.02.2024 | 17:19

Докато отчетността в правосъдната система е в този си вид ще има такива присъди.Прокуратурата гледа да й се отчете осъдителна присъда,а съда на брой приключени дела. А хората изпитали върху себе си простотиите,алкохолни " подвизи" и физическо насилие?

Отговори
7 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?