Следвайте ни

44 пребориха вируса, само 1 нов в Хасковско 

viber icon

Седмицата започва с добрата новина за само 1 нов с коронавирус и 44-ма излекувани. През уикенда обаче се правят по- малко тестове.  

Битката с вируса е загубила 81- годишна жена от община Димитровград, диагностицирана на 31 октомври, за която в системата не са отразени придружаващи заболявания, съобщиха от Областния щаб.  Тя е 57-ата жертва от областта.

Случаите, потвърдени в област Хасково до днес са 997. В болници са 100 души, от които в МБАЛ- Хасково- 49. В МБАЛ- Димитровград са настанени – 9, а в харманлийската - 11. В МБАЛ- Свиленград се лекуват 20. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени – 4ма. В лечебни заведения извън областта се лекуват - 7. 

Болните на домашно лечение в областта са 486.  Преборилите вируса са 354 човека.

          

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?