Следвайте ни

44 нови работни свободни места в Хасковска област

viber icon

Нови 44 свободни работни места са обявени в Хасковска област, съобщиха от Агенцията по заетостта.

В Хасково търсят учител по математика,  двама учители по математика и информатика, преподавател в начален етап, двама продавачи и склададжия. В Обявени са още свободни позиции за сортировач на поща, двама служители в пътническа агенция, петима машинни оператори за сглобяване на кабелни системи на автомобили, пласьор на стоки и чистач.

В Димитровград имат нужда на 10 монтажници за сглобяване на автомобилни кабелни инсталации със заплата 750 лв., кранист и шлосер с трудово възнаграждение 1 000 лв., търси се и охранител.

В Харманли има вакантни места за помощник-възпитател, двама общи работници, мениджър екип и четирима кредитни администратори.

В Свиленград предлагат работа на технически сътрудник​. В Ивайловград търсят за петима работници в обработката на гнайс на 650 лв.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?