25

43-годишен подлуди полицията със сигнали за бомби 

43-годишен подлуди полицията със сигнали за поставели бомби.  През няколко минути той звънял на спешния тел. 112 и съобщавал, че има поставени взривни устройства в полицейското управление в родопското градче. 

Мъжът е задържан, иззет е телефонът, от който са подадени сигналите. При направена справка станало ясно, че това не е първото деяние на задържания от такъв характер. За предишен неверен сигнал му е бил съставен акт по Закона за националната система за спешни повиквания с единен европейски номер 112. Преди няколко дни от София мъжът сигнализирал за взривно устройство в частен дом в Момчилград. По последния случай е образувано досъдебно производство по чл.326, ал.1 от Наказателния кодекс, съобщиха от дирекцията в Кърджали.

Там очевидно обичат да  злоупотребяват с телефона за спешни случаи. Задържан е и  44-годишен, който подал сигнал, че е  задържан и удрян от полицаи. Бил е във видимо неадекватно състояние, а проверката показала, че е обявен за общодържавно издирване. То явно е приключило. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?