Следвайте ни

41-годишен хасковлия се нуждае от 20 000 евро за спешна плазмафереза 

viber icon

Семейство от Хасково има нужда от финансова помощ за лечение, което му е непосилно. 41-годишният Христо Трендафилов, който преди година претърпя трансплантация на бъбрек, се нуждае от плазмафереза. Тя трябва да се случи възможно най- бързо, а сумата е 20 000 евро. Ако не бъде извършена процедурата, Христо ще изхвърли бъбрека, обясни съпругата му Добрина. 

Плазмаферезата трябва да стане до дни. Въпреки че не разполага със сумата, семейството се надява турската клиника, в която бе извършена трансплантацията, да приеме Христо и процедурата да се извърши.

Семейството не може да си позволи сумата, тъй като от години се бори за здравето на Христо и на малката им дъщеря. През октомври Христиана трябва да пътува до немска клиника за процедури на краката, за да ходи без протези. Борбата да може да ходи, момиченцето води от както се е родило, а шансовете са големи. 

В подобни ситуации  човек не може да се справи без помощ. Огромни са молбата и надеждата ни, че добри хора ще ни помогнат отново. Изчерпахме и собствени средства, и тези на роднини. Надяваме се на състрадателни хора, за да продължим. Христиана има нужда от нас, казва Добрина.  

Ако можете помогнете, дарителската сметка е:

IBAN: BG96BPBI817010Y3789401

BIC: BPBIBGSF

Христо Трендафилов

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?