Следвайте ни

4079 от Хасковска област вече декларираха доходите си

viber icon

 

 4079 от Хасковска област вече декларираха миналогодишните си доходи, съобщават от местния офис на Националната агенция за приходите. 

80% от всички получени в офиса на НАП в Хасково формуляри са изпратени онлайн, като общият брой на  обработените декларации е 5017. 

От Агенцията напомнят, че подаването на декларации за доходите на физически лица и внасянето на данъка трябва да стане до 30 април и съветват клиентите си да използват електронната услуга за деклариране на доходите по интернет с персонален идентификационен код (ПИК). 

Едноличните търговци и лицата, избрали да се облагат като еднолични търговци подават годишните си декларации за доходите до 30 юни 2020 г., допълват от НАП. 

Националната агенция за приходите съветва клиентите си да отложат посещенията си в офиса на ведомството до преустановяване на извънредното положение и да използват електронните услуги, достъпни на  https://inetdec.nra.bg/   с персонален идентификационен код (ПИК) или електронен подпис (КЕП). Структурите на НАП продължават да работят и да обслужват клиенти при високи мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

        

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?