25
Следвайте ни

40 с вируса, 42 деца  под карантина в Хасковско 

viber icon

40 са положителните на коронавирусната инфекция за последните 24 часа в област Хасково. Сред тях има 2-ма учители и ученик. С ковид е учителка от детска градина 17 в Хасково, която е била на работа на 13 т.м. Положителният тест е 15 т.м. и под карантина ще бъдат поставени 3-ма от персонала и 12 деца. С вируса е и помощник-възпитател от ДГ №4 от община Димитровград, под карантина ще бъдат двама  души от персонала и 17 деца.  Първокласник от „Пенчо Славейков“ в Димитровград също е с вируса. Той е бил на училище на 16 тм.м., а тестът е от вчера. Под карантина ще бъдат поставени класният ръководител и целият клас – 23 деца.

 170 са настатените в болници с инфекцията. За денонощието са починали 5-ма.  Най- младата,  неуспяла да се пребори с вируса е 53-годиишна жена от община Хасково. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?