Следвайте ни

4-ма нови с вируса, един е в болница 

viber icon

Четири са новите случаи с коронавирус в Хасковска област. Новооткритите са хора, които са се тествали сами. Касае се за мъж на 31 г. от община Ивайловград и 28- годишен от Хасково. И на двамата са връчени предписания за поставяне под домашна карантина и контактните им лица са установени. Третият случай е на мъж на 43 г.  от община Харманли, той е хоспитализиран в лечебно заведение извън областта. Контактните му лица са установени и са им връчени предписания.
Регистрирана е и 39-годишна жена от община Димитровград. 

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети тридесет и пет проби за наличие на коронавирусна инфекция от РЗИ-Хасково. Двадесет и седем от тях са  от потребители и персонал на Дома за стари хора в Ивайловград, една проба е контролна на 18-годишното момче от същата община. Четири проби са контролни на положителни от община Димитровград и три проби са повторни, взети от Дома за възрастни с психични разстройства - с. Радовци. Резултатите им все още се обработват.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?