Следвайте ни

4-ма искат мястото на Димитър Илиев в РИОСВ 

viber icon

Димитър Илиев, който управлява екоинспекцията в Хасково повече от 20 г., се пенсионира. Той не е в РИОСВ от 1 юли, а в обявения конкурс за мястото на директор  се борят четирима души. До втория етап на конкурса, който е интервю, са допуснати Тонка Динкова Атанасова, Тянко Атанасов Кондов, който е директор на хасковкото Бюро по труда, Маври Костов Инджебазов и Стоян Петков Литов. Интервюто се е провело вчера в министерството,  така че се очаква новият директор скоро да бъде обявен. 

Димитър Илиев оцеля дълги години на поста по време на управлението на няколко правителства. През 2013 г. бе направен опит да бъде сменен, но Илиев се яви на конкурса и го спечели.  

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?