Следвайте ни

4 фирми искат ремонта на улици в 2 стамболовски села 

viber icon

4 фирми искат да ремонтират 18 улици в стамболовските села Долно Ботево и Рабово. В обявената от общината обществена поръчка оферти са подали хасковските АБ, „Ата Строй“, както и „Щрабаг“ и „АДИ Енерджи груп“. Впечатление правят разликите в ценовите предложения. Така например пътно строителната фирма АБ предлага да извърши почистване, демонтаж на старите бордюри, изкоп на пътната основа и още 7 процедури за общо 89.24 лв. на км. „АДИ Енерджи груп“ предвижда да извършжи дейностите срещу 119.36 лв. Ценовите оферти на останалите две дружества се доближават, те са 146.20 лв., предложени от „Щрабаг“ и 144.61- от „Ата Строй“.

Обществената поръчка е за 651 837 лв., като финансирането не е осигурено, се уточнява в обявата на Община Стамболово. Предстои да бъде избран изпълнител  на текущите ремонти в двете села, който ще започне работа след като се намерят необходимите пари. 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

А да  видим

А да видим

02.01.2021 | 18:34

Коя фирма ще спечели? Прави ми впечатление, че много от преасфалтираните улици и пътни артерии в общ- те Стамболово и Мин.бани са много тесни- две коли трудно се разминават. Явно доста пари са "усвоени" .Тобива крадене, ама това е ....Така де,те от магистралите откраднаха стотици милиони, а пък ние се кахърим за нялакви селски пътища.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Тръгвате ли по заведения, ако отворят?