Следвайте ни

4-членно семейство от Димитровград и още 3-ма с К-19  

viber icon

Четиричленно семейство от Димитровград, настанено с Инфекциозното отделение на хасковската болница, е с коронавирус. 43- годишната майка бе обявена вчера, а днес стана ясно че и 48-годишният й съпруг и децата им на 7 и 17 г. са с вируса. 

В РЗИ-Хасково е постъпила информация за още три положителни случая на коронавирусна инфекция. Два от тях са на жени на 34 и 51 години от община Хасково, които са се изследвали по своя преценка. Жените са поставени под домашна карантина. Контактните им лица са издирени. Епидемиологичното проучване продължава. На фирмата, в която работят двете жени, е връчено предписание за дезинфекция, която е извършена вчера. Въпреки това по решение на ръководството тя остава затворена и днес. 

Третата положителна проба е взета от лечебно заведение извън областта на мъж на 69 година с постоянна адресна регистрация на територията на община Тополовград. Епидемиологично проучване предстои да бъде направено през днешния ден. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?