25
Следвайте ни

37 с вируса и 6-ма починали за денонощие в Хасковско

viber icon

  37 случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Ивайловград, Маджарово, Любимец, Хасково, Симеоновград, Димитровград, Свиленград и Харманли. 

Сред новите случаи са  учителка от "Захари Стоянов" в Харманли. Под карантина са 28 ученици от 8. а, 9. а, 11. а клас. Положителен е и шофьор в Центъра за специална образователна подкрепа "П. Р. Славейков" в Харманли. Под карантина са 10 деца и един учител.  

166 души са хоспитализираните. 6-ма са починалите за денонощието. Те са две жени на 72 г. и 84 г. и 62-годишен мъж от община Хасково, жени на 65 и  79 г. от Харманлийско и мъж на 52 г. от община Свиленград. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?