Следвайте ни

36 нови с К-19 в страната, няма в Хасково

viber icon

Хасковска област не е сред активните,  за последното денонощие няма положителни за коронавирус. Това стана ясно от изявлението на проф. д-р Тодор Кантарджиев, директор на Центъра по заразни и паразитни болести и член на Националния оперативен щаб. Новите случаи в страната за денонощието са 36 и са общо 2211.

През изминалото денонощие в област Хасково са взети две проби за наличие на коронавирусна инфекция. Те са на пациенти от инфекциозното отделение и саотрицателни.

Отрицателни са и двадесет и осемте проби на персонал от Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания 1 и 2 в град Хасково, взети на 15 май. 

От утре отваря Млечната кухня в Хасково, очаква се след 24 май да заработят и детските градини. Въпреки разхлабените вече мерки, трябва да спазваме дистанция и да внимаваме в ежедневието си. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?