Следвайте ни

3297 лева в кутиите на "Хасково рок"

viber icon

"Хасково рок" и феновете на рок-музиката събраха 3297 лева за каузата „Купи тениска-подари мечта“.  Днес присъствието на представители на медиите заместник-кметът Мария Вълчева и Антон Делчев от ХАНГАР 42 отвориха двете кутии от благотворителната инициатива „Купи тениска-подари мечта“. Тя е част от програмата на ХАСКОВО РОК 2021. Със събраните 3297 лева ще бъдат купени музикални инструменти на талантливи деца от Хасково. Тази кауза е на момчетата от ХАНГАР 42, които са основен партньор на община Хасково при организиране на ХАСКОВО РОК 2021.

Днес те споделиха, че и публиката, и гостуващите изпълнители са изразили искреното си задоволство от рок-преживяването в Хасково. Музикантите благодариха на всички ценители на рока за безрезервната подкрепа и за още една благотворителна кауза. За лечението на малкия Гого от Хасково феновете на тежката музика са дарили 654 лева.

ХАСКОВО РОК 2021 вече е в историята и това издание безспорно ще бъде записано в нея като най-успешното до момента, коментираха от ХАНГАР 42. На кого, кога и по какъв начин ще бъдат подарени музикалните инструменти от каузата „Купи тениска-подари мечта“ остава поредната приятна изненада, която рок-идолите на Хасково пазят в тайна.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?