25

3-ма кандидати за шеф ВиК- Хасково представят концепции 

Сегашният шеф на ВиК- Хасково Божидар Желязков, Тодор Марков, който управлява дружеството в продължение на 7 г., и Георги  Тенчев са допуснатите кандидати  в конкурса за управител на държавната фирма. До 14 т.м. те трябва да представят Концепция за развитие на предприятието за 3-годишен период.

Конкурсът бе обявен от ВиК холдинга през ноември т.г. Това са тримата явили се кандидати. Желязков пое поста през октомври м.г., след като за управител бе назначен Борис Бусаров. Преди това в продължение на 7 г. управител бе Тодор Марков. Вероятно новият управител ще стане ясен в началото на новата година. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Недев

Недев

13.12.2022 | 12:08

Конкурсът щял да е утре.Ще видим.Дали не е с предизвестен край? И отново ще има гръмки заглавия- еди кой си отново оглави дружеството.

Отговори
1 0
Василев

Василев

12.12.2022 | 08:24

И ако се върнат Марков нещата се изясняват на 100%.Възстановяване на старите кадри продължава,друг опъва конците,трети дава .....

Отговори
4 0
Мазгалов

Мазгалов

13.12.2022 | 10:04

Така е.Преди дни спешно е сменен ресорния зам.министър и на негово място е назначен бившия областен управител на Благоевград. От коя партия е , не е нужно да се казва.И глухият и слепият чуват и виждат.....и знаят.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?