Следвайте ни

3.3 млн. лв. за обезманганителна станция търси Симеоновград 

viber icon

Община Симеоновград ще изгражда обезманганителна станция, която да реши проблема с лошата вода. Стойността на проекта е 3.3 млн. лв., но финансирането не е осигурено. 

Общината е обявила обществена поръчка с уговоркта, че в проекта на договор с изпълнител, ще бъде включена клауза за отложено изпълнение.

 

Поръчакта касае инженеринг - проектиране, строителство и авторски надзор на обезманганителна пречиствателна станция за питейни води. Предвижда се изпълнение на строителство, доставка и монтаж, изграждане на сгради, техика и др. работи. 

 

В града повече от 10 г. от години имат проблеми с водата. В нея има много манган, което я прави негодна за консумация. След аварии, дни наред тече черна, жалват се местни жители.   

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?