Следвайте ни

2634-ма от областта играят за 50 000 лв. от лотарията на НАП

viber icon

2634-ма жители ​от региона играят за голямата награда в лотарията с касови бележки, организирана от Националната агенция за приходите и Министерство на финансите. Чекът за 50 000 лева, с който приключва тазгодишното издание на   ​лотарията, ще бъде изтеглен след броени дни – следващия понеделник, 9 декември. Тогава, малко преди 9 часа сутринта в ефира на btv ще станат ясни имената на трима късметлии – седмичния, месечния и големия победител, който ще посрещне празниците с 50 000 лв. повече.

Феновете на Лотарията от Хасково и областта се състезават с малко повече от 427 хиляди касови бележки на обща стойност над 6 млн. лв. Само за последните 3 месеца – от края на лятото досега, участниците от региона се увеличиха с 200 души. Голяма част от хасковлии регистрират и касови бележки, издадени чрез ПОС терминал, което удвоява шансовете им за награда.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Данните, които се въвеждат за участие са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

От НАП в Хасково обръщат внимание, че е изключително важно хората да пазят касовите си бележки, защото получават спечелените награди срещу тях.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?