25

2500 лв. заплата  на културен медиатор, работещ с бежанци, дава фондация 

Фондация дава заплата между 1500 и 2500 лв. на културен медиатор, който да работи с  бежанци. Работата е в Хасковско, за предпочитане е кандидатите да имат формално образование в областта на социалните дейности. Задължително е владеенето писмено и говоримо на един от езиците  арабски, фарси или пущу/дари.

В хасковска област са три от центровете за бежанци в страната. Най-големият е този в Харманли, чиито обитатели се увеличават през последните месеци. Там са настанени основно сирийци, иракчани и мароканци. В лагера в Пъстрогор са само афганистанци. Третият център в Любимец е на МВР, там се настаняват всички с неустановена самоличност. 

 Сред актуалните обяви за работни места тази седмица в специализираните сайтове, е и тази за визуален  мърчандайзер. Позициаята е за обект в новостроящия се Ритей  парк на световно известен бранд. Същият обект търси и управител.  Възнаграждения не са пососочени. 

Не е обявена заплата и за позицията за експерт по мониторинг на инвестиционни проекти по Програма Интеррег.  ВиК –Хасково търси системен администратор.  

Няколко са обявите за складови работници, като посочените възнаграждения са от 1200 до 1500 лева.  Правят впечатление увеличаващите се обяви за служители в кредитни институции

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?