25
Следвайте ни

236 се борят с COVID-19 в болници в Хасковска област 

viber icon

Обичайна след уикенда, само 26 диагностицирани с COVID-19 в Хасковска област 

Само 26 са новите случаи с COVID-19 през изминалото денонощие в Хасковска област. Те са от общините Харманли, Димитровград, Свиленград, Симеоновград, Любимец, Хасково и Тополовград, съобщиха от областния щаб. Обичайно след уикенда, когато се правят по- малко проби, диагностицираните са малко. 

Сред новите случаи е учителка от ОУ „Иван Вазов“ в Симеоновград, под карантина са 10 ученици от  ІV„а“ клас. Положителен тест е дала и помощник възпитателка от детска градина №22 ”Звънче” в Хасково, карантинирани са 22 деца от ІІІ група и двама учители. Припомняме, че учениците от цялата област от днес са онлайн. 

В болнични заведения се лекуват 236 души.          Починали е мъж на 83 год. от община Харманли, с придружаващо хронично бъбречно заболяване и мъж от община Димитровград, на 75 год., с придружаващо белодробно заболяване.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?