25
Следвайте ни

21 удостоверения за гласува издаде дирекцията на МВР в Хасково 

viber icon

До 19 часа ще работи днес звено «Български документи за самоличност» в ОД на МВР – Хасково и РУП на МВР.  От 16 ноември до 8 часа днес, в хасковска област са издадени  21 удостоверения на граждани, желаещи да упражнят правото си на глас. Удостоверенията се издават на граждани загубили или повредили документите си за самоличност, временният документ важи само за днес и пред избирателната секция, в която ще се гласува. 

Полицейската охрана на изборните места ще следи строго за недопускане вътре на граждани, носещи оръжие и предмети, опасни за живота и здравето на хората, както и лица в явно нетрезво състояние и под въздействие на упойващи вещества. Всички обемисти и съмнителни пакети ще бъдат оставяни извън стаите за гласуване.  Полицейските служители се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има решение на избирателната комисия, съобщиха от дирекцията на МВР в Хасково.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?