Следвайте ни

200 двойки танцуват на „Гранд Купа Хасково 2019“

viber icon

Рекорден брой заявки за участие са подадени за националния турнир по спортни танци „Гранд Купа Хасково 2019“, който ще се проведе на 18 май събота в хасковската зала “Дружба“, това съобщиха организаторите от клуб „Гранд“ Павлина Вълчева и Николай Манолов. Те благодариха за съдействието, което им оказва Община Хасково и в частност кмета Добри Беливанов. По думите им именно заради добрата съвместна работа с общината всяка година броят на участниците нараства. Има идея догодина турнирът да бъде  два дни.

36 клуба са заявили, че изпращат свои представители в провеждащото се за четвърта поредна година състезание. Над 200 са двойките ,има и 160 солови изпълнители и формации. Участниците са от цялата страна, за първи път в Хасково ще дойдат състезатели от Шумен, Кюстендил, Нова Загора и Благоевград. В Хасково ще са и състезателите от едни от най- силните клубове в страната .

 Турнирът започва в 10 часа с напревара в категория „„Изгряващи звезди“.  От 14 часа e откритият национален турнир. Официалното откриване е в 18 часа. След него са финалите на Купа България.

За победителите са предвидени купи, награди и парични премии. Входът за зрителите е свободен.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?