Следвайте ни

20 ученици от Транспортната гимназия трупат опит в Португалия

viber icon

 20 ученици от хасковската ПГТАТ „Н.Й.Вапцаров“ започнаха производствената си практика в Португалия. Обучението е по проект за повишаване качеството на професионална подготовка на младите автотранспортни техници  по програма „Еразъм+. Младежите пристигнаха с град Барселос в събота, след полет от София през Мюнхен до Порто.

Учениците ще придобиват практически опит и знания под ръководството на своя португалски партньор фирма Barcelturbo – Auto, за което гимназията има сключен договор.

Логостиката, настаняването, както и осигуряването на културна програма за запознаване с географко-историческите характеристики на региона около  Порто и Барселос са осигурени от другия партньор на училището – португалската фирма „Mobility friends”.

Младежите са настанени в кампус, с прекрасни  условия, огромен парк и  имат на разположение плувен басейн, спортни зали, фитнес.

Обучението ще се проведе съгласно предварително разработен от португалския партньор  и съгласуван с училището график и тематичен план. Ръководители на групата учници са преподавателят по професионална подготовка инж.Боян Бонев и преподавателката по английски език Стефани  Арабаджиева.

.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?