Следвайте ни

2 фирми със запор от НАП получиха право за неотложни плащания 

viber icon

Две са дружествата в Хасковска област, на които въпреки запора, наложен от НАП, е дадено разрешение за неотложни плащания. Чрез този  механизъм, на фирми, които са затруднени да обслужват задълженията си към бюджета и имат наложен запор на банкови сметки, се разрешава с част от постъпленията по тях да извършват неотложни плащания като заплати на персонала, към доставчици и други подобни, а друга част отиват за погасяване на данъци и осигурителни вноски, съобщиха от хасковския офис на приходната дирекция. 

От утре, 21 май, се възобновяват спрените по време на извънредното положение изпълнителни производства по Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, включително провеждането на публични търгове, както и образуването на нови изпълнителни дела, напомнят от приходната агенция. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?