Следвайте ни

2 324 дървета засажда общински съветник 

viber icon

2 324 дръвчета ще трябва да засади общинският съветник от Хасково Иван Минев. 34-годишният юрист пое такъв ангажимент по време на предизборната кампания, обещавайки фиданка за всеки глас. Минев, който влиза в ОбС за втори път, спечели рекордните 2 324 преференции гласа. Той ще е съветник от ГЕРБ, в предишния ОбС бе част от „Коалиция за Хасково”. 

Предложените варианти са районът между селата Любеново и Роподи, където пожари унищожиха  гората, както и терени в града. Разхождайки се из Хасково виждам доста места, на които липсва зеленина. Терените и видовете дървета да бъдат посочени от общината и лесничействата, коментира Минев. За засаждането ще са необходими доброволци,  много приятели  и познати вече потвърдиха, че ще помагат. Вероятно много от гласовете, които получих са от хора, на които зелена идея е близка, което е чудесно. Ще направим кампания, за да бъдат привлечени още хора, каза още той.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?