Следвайте ни

19 на съд за дрога и общоопасни престъпления  

viber icon

19 са делата за общоопасни престъпления в хасковския районен съд през декември м.г. Те са за шофиране след употреба на алкохол или наркотични, за управление на автомобил без книжка и др. нарушения на Закона за движение по пътищата. Сред делата са и такива държане и отглеждане на наркотични вещества. 

В Районния съд с прокурорски акт са внесени 2 дела срещу мъже, заживели на съпружески начала с момичета, ненавършили 16 г., както и за неплащане на издръжка.  11 са  делата за кражби.  

През последния месец на м.г. районната прокуратура е предала на съд 35 лица. Решени по същество са 103 наказателни производства, като в съда са били внесени 34 прокурорски акта срещу 35 лица. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?