25
Следвайте ни

177 с вируса за 24 часа, 4844 ваксинирани за 14 дни в Хасковско 

viber icon

 4844 са поставените дози ваксини в област Хасково за последните 14 дни, сочат данните на Единния информационен портал. Интересът към ваксините се повишава на фона на бързо увеличаващите се нови случаи с коронавирус. 

177 са диагностицираните с COVID-19 вчера в Хасковска област. Те са от всички общини. Сред новите случаи е ученик от 12. а клас в ПГДС”Цар Иван Асен ІІ” Хасково, където под карантина са 11 деца и 1 учител.

Две учителки също са дали положителен тест за COVID-19. Едната е от ОУ ”Любен Каравелов” в Хасково, където са карантинирани 25 ученици от 1.б клас, а другата  - от ДГ ”Слънце” Димитровград, където под карантина са 18 деца от ІІІ група, 1 учителка и 1 помощник възпитател.

Увеличава се натискът върху болниците, хоспитализираните от областта са 239 души.   Починали са 5 жители на областта, на възраст от 55 до 82 г. Те са от общините Димитровград, Хасково, Стамболово и Свиленград.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?